Info

Op onze website, bieden we meerdere voetbal spelletjes aan. Allemaal hebben ze hetzelfde doel: het beter doen dan je tegenstrever. Je tegenstander kan zowel de keeper als enkele veldspelers zijn.

Spelletjes als ‘Shoot em in’, ‘EK Koppen’ en ‘Magical Kicks’ geven je de kans om je vaardigheden eens grondig te testen. Ben je een goede voetballer? Niet enkel in real-life, maar ook via de PC? Bewijs het! Je krijgt nu de kans, om een mooie score op te bouwen.

Versla de keeper met tactische goedgeplaatste ballen of vanop de stip. Zet je tegenstanders in de wind met prachtig geplaatste schoten en verneder ze in de luchtduels! Allen dragen ze bij tot een leuk gevoel: winnen.

We bieden meerdere spelletjes (‘Shoot em in’, ‘Magical Kicks’,…) aan, waardoor je via een vrije trap een doelpunt dient te maken. Verplaats je cursator zo, dat de verdedigende muur je schot niet zal verhinderen. Dit zal niet gemakkelijk zijn in het begin, maar hoe meer je het speelt, hoe vaardiger je erin wordt.
Het spel ‘1 tegen 1 voetbal’ is ook erg leuk. Je dient een mannetje te selecteren dat een land vertegenwoordigt (Portugal, Griekenland, Spanje, Rusland, Holland,…). Die zal je gebruiken om je tegenstanders te verslaan.
Je tegenstrevers zullen je het vuur aan de schenen leggen… kan jij hen verslaan?

Stuk voor stuk amusante spellen voor de echte voetballiefhebber!
Goalgame.nl is de ideale website voor deze categorie, aangezien het veel verschillende versies aanbied, waardoor je jezelf kan blijven uitleven. Maak er dus gerust gebruik van. Speel ook onze WK Game: WK 2010 Schieten.

Speel ook onze favoriete penalty spel:

 

 Penalty Fever